Dietetyk - Magdalena Kurzyp mgr farmacji. Doświadczenie i wiedzę na temat chorób skóry i wątroby oraz jak sposób odżywiania wpływa na ich przebieg zdobyła w ciągu ponad 30-to letniej pracy zawodowej. Pracowała w Zakładzie Farmacji Stosowanej Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego (dawna Akademia Medyczna), w Instytucie Leków w Warszawie, zajmując się rejestracją leków oraz w przemyśle farmaceutycznym.
przez Dietetykmk » 01 Cze 2018, 19:58
Składniki:
- 1 dojrzałe mango;
- 1 jogurt naturalny 0 % tł.500g;
- pestki z ½ granatu.
Wykonanie:
Mango obrać i odkroić od pestki. Pokroić i zmiksować z jogurtem przy użyciu blendera. Schłodzić i wymieszać z pestkami granatu. Można dosłodzić stewią lub cukrem brzozowym.
-
Dietetykmk
- Specjalista Biedronkowa
-
- Posty: 35
- Rejestracja: 30 Lis 2017, 13:24
Wróć do Dietetyk - Porady specjalisty
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości