przez Amazonka » 04 Lip 2013, 20:44
Ja uważam,z eto nie neotigason. Tylko efekt cyklosporyny. Lekarze nic na ten temat nie wiedzą.
Ja miałem to samo. W znacznie gorszej postaci. Powtórzyło się dwa razy. Istmy koszmar.
Bylem w tej sprawie u 2 sławnych profesorów. jedna profesor mnie po tym fakcie leczyła.
U mnie koszmarny wysyp był z opoźnieniem 1 miesiąca.
Po tym wysypie leczono mnie neotigasonem i lampami z oksoralenem.
Co ja wiem o tigasonie ?
Powoduje zejście skóry, nawet ze stóp. Było to traktowane, żeby lampy lepiej wnikały.( intencja - jak jest nie wiadomo).
Do czasu cyklosporyny nie byłem uczulony na słońce. efekt cyklosporyny mam nadal po 16 latach.
Oczywiście nie opalam się. Ale ręka lewa kierowcy opala się przez uchylone okno, dłoń, tam są nikłe objawy. Nikłe,i same znikają. Z tego powodu skórę na dłoniach mam w biale piegi. Bo miejsca po punktach się nie opalają.
Poza tym mi nic nie dolega.
Więc przyjacielu, odpuść sobie slońce. lampy UV to nie jest słońce.
Pojedź na czakram ddo Krakowa. To nic nie kosztuje, niczym nie ryzykujesz. Ja przypuszczam, że mnie czakram pomógł.
W zasadzie wyleczył, bo 9 lat niebylem u dermatologa. Nic nie wskazuje na to, żebym musiał go odwiedzić.
Druga równolegla sprawa, to oczyść się pijąc Manayupe z AMC . To się pije 15 kropli 2-3x dziennie. Niewielkie pieniądze.
Chwalcie łąki umajone... Chwalcie z nami Panią Świata jej dłoń nasza wieniec splata