Kochani, chciałabym podziękować tym wszystkim, którzy w tym ostatnim okresie byli dla mnie wielkim wsparciem. Dziękuję Wam za codzienne telefony, sms- y, dobre słowa, odwiedziny w szpitalu.
. Pięknie Wam wszystkim dziękuję
.
Heniu, dziękuję Tobie za wszystko, całokształt. Zawsze byłaś i jesteś ze mną. Pięknie Ci dziękuję, nie tylko za telefony, sms-y i poświęcony czas. Robisz dla mnie dużo więcej i chciałabym kiedyś móc się odwdzięczyć chociaż w niewielkim stopniu za to wszystko
DZIĘKUJĘ PRZYJACIÓŁKO
Dziękuję również kilku osobom, które postawiły mnie dzisiaj do kąta i grzecznie wskazały dalszy kierunek działania. Sławku, Czesiu, Małgosiu pięknie Wam dziękuję za tak wielki dar jakim mnie obdarzyliście. Bardzo, bardzo dziękuję.
Tu podziękowania kieruję również do doktor Katarzyny Kolossa i Ewy Majchrzak za tak wielkie zaangażowanie w moją rehabilitację. DZIĘKUJĘ ślicznie
Jutro, po wizycie w sanatorium - klinice napiszę więcej o tej rehabilitacji. Dziękuję Wam pięknie. Przy takiej waszej opiece z pewnością ta rehabilitacja przyniesie bardzo szybkie efekty
Wszystkim bardzo dziękuję za tak wielką pomoc i wsparcie