W tym dziale, macie możliwość wypowiedzenia się dosłownie na każdy temat. Wolność słowa i tematu, prosimy jednak przestrzegać ogólnych zasad zachowania obowiązujących na tym forum. Z góry dziękujemy.
Bo to jest kaktus Kasiu, i nie wolno go przelewać. Raczej przesuszyć niż zalać. Ten mój, kwitnie już mi po raz któryś tam. Dajemy radę oboje. Do Suwałk to oczywiście, że a jakże Stąd to jednak albo z bananowcem się wyjeżdża albo z paprocią, no i skubać nie trzeba, sami dawamy
Z tym blogiem, to mały kłopot jest: co prawda lubię, od czasu do czasu, pogadać z kimś inteligentnym w sensie sama z sobą Ale bez przesady, na dłuższa metę, to niestrawialne jest No i gadułka jestem, istnieje duża niebezpieczeństwo, że zagadałabym swoją interlokutorkę... na śmierć
BT37 napisał(a):...Śliczny kwiatuszek
A nie mogłaś się troszkę bardziej wysilić? chociaż ociupinkę
Dziękuję Beti, zawsze w Ciebie wierzyłam Też mi się podoba, i jestem ciekawa, jak nam się będzie razem żyło. Z tym rodzajem storczyków, nie mam doświadczenia
jak ty to robisz ze masz takie śliczne roslinki? Moje cos padaja tej zimy, choć dostają odżywkę, rozmawiam z nimi....chyba je wyślę do ciebie na leczenie