Szater napisał(a):[...]Nie ma co ogłaszac wszem i wobec ze bedzie zlot i podawac jeszcze termin maj-czerwiec...gdy nie mam pojecia co bedzie za miesiąc.Dla mnie priorytetem jest obecnie moje zdrowie...co do kierownicy...nigdy po nią nie siegałam.
Hmm.... nawet nie bardzo wiem, jak Ci tu odpowiedzieć....nie dyskutowaliśmy o zlocie u Ciebie, podczas Twojej nieobecności

Zlot? czy będzie gdzieś tam - w maju/czerwcu, będzie zależne, tylko i wyłącznie, od tego - czy będą chętni na takowy; Organizacja go, to jak wspomniałam, żaden problem.
A z pomysłów z tyłu głowy - chyba jednak stolica, będzie miała sporo chętnych? Znam już co najmniej 3 osoby bardzo bardzo ochocze i to z pobytem co najmniej 3 - dniowym

Tobie zdrówka

Ale to na naszym grudniowym Spotykaniu Wigilijnym (10.12.2016) - podejmiemy ostateczne decyzje - co do naszego przyszłorocznego Biedronkowania.
Mamy Borne(prawdopodobnie sierpień); decyzja o spotkaniu w Poznaniu, też tuż tuż; a czy jeszcze coś? się zobaczy - bez napinki i jakiegokolwiek przymusu. Każdy z nas, to już As w tej logistyce zlotowej, także damy radę