basia46 napisał(a):Ja nie szaleje ze wściekle zdrową dietą odstawiłam chleb, bułeczki,kluseczki wszelakie, niestety jestem łasuchem na ciasta ale i tak widzę efekty
Ja to Amazonka nie rozumiem Twoich postów po co Basia miała by jechać do Krakowa??Amazonka napisał(a):Basiu, pojedz to czy tamto, pojedź do Krakowa, to od ciebie nie daleko. Może będziesz jeść ciasta i będzie śladowa łuszczyca.
Ja byłem w Krakowie 23 listopada. Profilaktycznie.
Jelit łapiduchy nie widzą.oraz tkanka limfoidalna znajdująca się m.in. w dużych ilościach w jelicie cienkim. To z nich pochodzą główni "wojownicy" organizmu jakimi są limfocyty.
Największym skupiskiem limfocytów w organizmie jest tkanka limfatyczna znajdująca się właśnie w ścianie jelit. Znajdują się tam zarówno grudki limfatyczne zwane też grudkami chłonnymi - rozproszone wzdłuż całego jelita, jak i grudki limfatyczne skupione.
Basia - posiada fantastyczną figurę , marzenie większości kobiet. Ale z figury widać, że twój organizm w ogóle tych kalorycznych ciast nie przyswaja. Może zaoszczędzisz na jedzeniu, dając organizmowi to co on chce.
Ps. Mnie grypa nigdy nie trzyma. Bo flaki dostają co one chcą.
Wróć do Kliniki i Szpitale - odziały dermatologiczne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość